Vyhrajte proměnu s časopisem Maminka v hodnotě 160 000 Kč

Reklama 1.  12.  2015
Těhotenství a mateřství je pro ženu sice krásné období, ale dokáže tělo i potrápit. Nabízíme řešení: přihlaste se a získejte zdarma profesionální úpravu břicha a prsou!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Paní Eva Papalová (36 let), maminka dvou dětí, podstoupila zákrok zvětšení poprsí s modelací v MEDICOM Clinic. Výsledek posuďte sami, rozhodně stojí za to, zkusit štěstí!

Chcete se zase cítit krásná a přitažlivá?

Tvar a velikost poprsí, bříško

Prsy jsou kvůli hormonálním změnám jako na houpačce: nejdřív minimálně o jednu velikost větší, po kojení naopak tvar, pružnost i objem ztrácí. Ploché bříško nese stopy devět měsíců se zvětšující dělohy, a i když jste o pokožku pečovala a pravidelně cvičíte, může se stát, že uvolněná kůže se nestáhne a přebytečný podkožní tuk nezmizí.

Medicom mění maminky

Na klinice plastické chirurgie, laserové dermatologie a estetické medicíny MEDICOM Clinic vědí, jak na to. Tým vyhledávaných plastických chirurgů a dermatoložek s mnohaletou praxí maminkám provede zákroky (podle individuálních potřeb), vždy kombinaci břicho a prsy. Jedná se buď o zvětšení poprsí s implantáty, případně s modelací, nebo jen modelaci, k tomu abdominoplastiku (plastická operace břicha), může být zároveň s liposukcí. Více najdete na www.medicomclinic.cz

Klepněte pro větší obrázek

Vyhrajte dva zákroky v hodnotě 160 000 Kč

Co pro to musíte udělat?

  • Pošlete nám do 21. 12. 2015 na e-mail promena@maminka.cz dvě fotografie (zepředu a z profilu, jen v kalhotkách), svůj příběh (co vás trápí a důvod, proč byste měla vyhrát).
  • Čtyři vybrané maminky získají dva zákroky (břicho a prsy) v hodnotě 160 000 Kč. K tomu navíc roční předplatné časopisu Maminka.
  • Redakce bude celý projekt sledovat a příběhy i proměnu následně zveřejní na stránkách Maminky.
Klepněte pro větší obrázek
 

Čtenářky, které se přihlásí do 21. 12. 2015 prostřednictvím e-mailu promena@maminka.cz, vybírají vyhradně zástupci MF a MEDICOM Clinic podle svých kritérií. Společnost Mladá fronta a.s. (Maminka) vystupuje pouze jako pasivní prostředník a poskytovatel inzertního prostoru Medicom Clinic a nenese žádnou odpovědnost vůči vám ani žádné jiné třetí straně za poskytnuté plnění.

Video